MURERARBEJDE

Hos Murerfirmaet Birger Pedersen udfører vi stort set alle former for murerarbejde i hele Nordjylland.

Vi hjælper blandt andet med ombygninger, tilbygninger og nybyggeri for private, erhverv og boligforeninger. Typiske opgaver kunne være murerarbejde i forbindelse med nye vindueshuller, dørhuller, murede vægge, tilbygninger, garager mm.

Vores murere er kompetente på området og har mange års erfaring inden for murerbranchen.

Derfor kan du trygt overlade dit kommende projekt i vores hænder.

Hvis du ønsker en murer, der på ingen måde går på kompromis med kvaliteten af det arbejde, der udføres, så skal du vælge Murerfirmaet Birger Pedersen.

Uanset opgavens størrelse har vi fokus på det solide håndværk samt det smukke og holdbare resultat.

Vi rådgiver altid vores kunder til en løsning som passer til jeres behov og økonomi, så kontakt os for en uforpligentende snak, hvis i går med tanker om at få lavet murerarbejde.

 

FLISEARBEJDE

Godt flisearbejde kræver flere ting. Først og fremmest kræver det et godt stykke håndværk. Derudover kræver det et godt øje for detaljen.

Hos Murermester Birger Pedersen har vi begge dele, hvilket sikrer dig det perfekte resultat af dit flisearbejde.
Vi har stor erfaring inden for flisearbejde, og derfor kan vi løse alle former for opgaver, uanset om du ønsker et enkelt look eller et mere avanceret og anderledes look.
Hvis du skal have lagt fliser i køkkenet, i bryggerset, på badeværelset eller et helt fjerde sted, er vores uddannede flisemurere klar til at hjælpe.
Vi sørger desuden altid for at kvalitetssikre og tage de fornødne forholdsregler, inden vi starter flisearbejdet.
Dette er vigtigt, hvis et godt og holdbart resultat ønskes.
Intet er overladt til tilfældighederne, når vi påtager os flisearbejdet, og derfor kan du være sikker på, at vi altid tager opgaven seriøst.
 

BADEVÆRELSE

Trænger badeværelset til en fornyelse, eller kunne I bruge et ekstra toilet i virksomheden?
Der er mange forskellige løsninger og måder at udføre badeværelsesrenovering på.

Uanset hvilke løsninger, du ønsker, er vores uddannede håndværkere klar til at udføre opgaven til fuld tilfredsstillelse.
Vi sørger både for vådrumssikring og kvalitetssikring, så resultatet bliver, som du ønsker.
Det typiske murerarbejde i forbindelse med renovering af badeværelse indebærer flisearbejde og pudsning af vægge og gulve.
Hos Murermester Birger Pedersen er vi klar til at rådgive og hjælpe dig med renoveringen, ligesom vi er klar til at hjælpe med at udføre kvalitetsmurerarbejdet til dit badeværelsesprojekt. Især på badeværelset er det vigtigt, at alt håndværk er, som det skal være – og at de rigtige løsninger vælges.
 

RENOVERING

En renovering kan både indbefatte renovering af flere rum, et enkelt rum eller hele boligen.
Det kan være en væg der skal fjernes eller opføres. Et nyt gulv eller nyt tag der skal lægges.
En udvendig renovering omfatter ofte en opfriskning af ydermuren, uanset om den er muret eller pudset op.
Fugerne i dit murværk, har en reel levetid på 30-40 år med det danske klima. Så er de gamle fuger blevet porrøse og er der huller og afskallinger, så er det værd at overveje at få udført en omfugning af din ejendom.
Mangelfulde fuger kan forårsage størrer skader på dit murværk iform af fugtskader og frostsprængninger af mursten.
Omfugning og forebyggelse af fugtskader er altså også ofte en del af et renoveringsprojekt.
Det er en god ide at få hjælp til renoveringen, idet projektet kan være både uoverskueligt og håndværksmæssigt svært at udføre uden en håndværker baggrund.
Hos Murermester Birger Pedersen kan vi hjælpe dig med alt fra renovering af hus til renovering af lejlighed – og dette indbefatter alle de renoveringsprojekter, dette måtte indeholde. Vores murere er alle uddannede og har stor erfaring inden for renoveringsprojekter af både større og mindre karakter.

Ring eller skriv hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering af dit hus eller lejlighed.
 

NYBYGGERI

Hos Murermester Birger Pedersen har vi mange års erfaring med nybyg.
At bygge sit eget hus kræver mange overvejelser, og det er derfor vigtigt, at I vælger en totalentreprenør, der forstår at vægte kvalitet og holdbare løsninger.
Hos Birger Pedersen tager vi udgangspunkt i jeres individuelle ønsker og behov, så I får præcis den bolig, I drømmer om.
Vi er med fra start til slut – lige fra den første skitse til arbejdet er udført til jeres tilfredshed. Vi står til rådighed i alle nybyggeriets faser, herunder tegning, myndighedsspørgsmål, rådgivning, projektering og tilladelser m.m.
Vi tilbyder vores kunder en skræddersyet løsning, der er tilpasset både ønsker, behov og økonomi i forbindelse med Jeres nybyg.
At kaste sig ud i nybyggeri kan være lidt af et projekt. Med os som dit entreprenørfirma vil du opleve et højt fagligt niveau på alt vores arbejde.
Vi har stor, alsidig erfaring og udfører de fleste typer byggeopgaver.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.