HVEM ER MURERMESTER
BIRGER PEDERSEN ?

Hvem er vi egentlig? Det er ganske enkelt; vi er et murerfirma, der sætter kvalitetshåndværket og dine ønsker først.
Hos Murermester Birger Pedersen er vi stolte håndværkere, der altid fokuserer på at levere et resultat, der lever op til dine forventninger.

Glade kunder er vores første prioritet, og derfor er dine ønsker også vigtige for os. Et godt og professionelt samarbejde er en nødvendighed for os, fordi vi ved, det er vigtigt i forhold til at levere et perfekt resultat.

Vi kommer gerne med rådgivning og vejledning, men vi lytter også altid til dig. Det er det, der sikrer den gode kvalitet i arbejdet. Kvaliteten af arbejdet er noget af det, der sikrer, at vores kunder er glade – og glade kunder er det vigtigste for os. Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Birger pedersen

Om firmaet

Murermesterfirmaet ”Birger Pedersen” blev grundlagt i 1977 og har siden leveret murerarbejde med fokus på kvalitet, gode materialer og loyale medarbejdere. De værdier holder vi fast i idag, men vi har udvidet forretningen og varetager nu også både større og mindre entreprenøropgaver.
Birger Pedersen er beliggende i Nordjylland og det er her vi løser de fleste opgaver.
Vi har stor erfaring med at have hovedentreprisen på byggerier, også når byggerierne bliver mere krævende at styre.
Vores netværk af samarbejdspartnere og leverandører er testet gennem mange år og fungerer yderst pålideligt. Dette er meget vigtigt for at et byggeri forløber planmæssigt og holder sig på et højt kvalitetsniveau.
Vi har erfaringen, det rigtige grej og kvalitetsbevidste fagfolk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!